анализ на конкуренти

Анализ на конкуренти

Всяка фирмата трябва непрекъснато да сравнява своите продукти, цени, дистрибуция и промоции с тези на най-близките си конкуренти. Собственика на всеки бизнес трябва да знае пет неща за своите конкуренти:

  1. Кои са техните конкуренти;
  2. Какви са техните SEO стратегии;
  3. Кои са техните силни страни;
  4. Кои са техните слаби страни;
  5. Какви са техните реакции

За да подобрите органичния ранг на уеб сайта си, е необходимо да надминете по-добре оптимизираните понастоящем конкурентни уеб сайтове. Безплатния анализ на Вашите конкуренти е част от предлаганите SEO услуги на Дигитална маркетинг агенция SEO Решения

Изключително важно е конкурентното разузнаване – по-добрата информация се равнява на по-добри резултати. Ние ще Ви помогнем да видите какво правят Вашите конкуренти за позициониране в Google и ще Ви помогнем да ги надминете.

Максимално увеличаване на класирането на първа страница в резултатите от търсенето.

Колко често минавате през първата страница в резултатите от търсенето, когато търсите нещо онлайн? Приблизително 90% от търсещите никога не се впускат да търсят на следващата страница, а най-високо класираният органичен резултат улавя най-голям процент от кликванията.

Ние ще Ви помогнем да получите по-квалифицирани посетители на уебсайта си и повече клиенти, като се съсредоточим върху максимално увеличаване на класирането на първата Ви страница в резултатите от търсенето в Google, Yahoo и Bing с възможно най-много ключови думи.

Защо Вашият сайт го изпреварва по-малък конкурент?

Как е възможно някой от Вашите конкуренти да изпревари Вашият уебсайт в резултатите от органичното търсене, когато те са наполовина на Вашия размер !?

Защо уеб сайта им се показва на първо място като ключови думи над Вашия? Често се случва по-нов (и по-малък) конкурент  да влезе на пазара и веднага да започне да се класира над много по-големи, по-утвърдени компании в резултатите от органичното търсене.

Много от опитните собственици на бизнес не разбират, че Google и другите търсачки не могат непременно да видят как изглежда Вашият бизнес в „реалния свят“. Търсачките могат да ви преценят само въз основа на това, което могат да видят онлайн!

Направете безплатен анализ на Вашия уебсайт и получете информация за Вашите ключови конкуренти.

Вижте какво би могла да направи една SEO кампания за Вашия бизнес и как да изпреварите конкурентите си! Въведете уебсайта си в полето по-долу, за да получите безплатен анализ на Вашия уебсайт:

Колкото и болезнено да изглежда, Вашият уеб сайт има реалистична продължителност на живота около 3 години (понякога по-малко, когато настъпят значителни промени в технологиите). Ако примерно притежавате най-голямата водопроводна компания в определен регион, но уебсайтът Ви е на 5-8 години, може да Ви изпревари нова компания с един човек и един камион – просто защото неговият уебсайт отговаря на най-новите „ SEO  практики “.

Повечето собственици на бизнес дори не са знаели какво е SEO преди 5-6 години, но това не променя факта, че това е от изключителна важност днес.

Какво е необходимо да направите за да бъдете №1?

Какво може да се направи, за да изпреварите конкурентите си в резултатите от органичното търсене? Нека екипът на Дигитална маркетинг агенция SEO решения Ви предостави информация за SEO и маркетинговата стратегия на Вашия конкурент. Това,което може да научите е:

➡ Към кои ключови думи са насочени конкурентите Ви и дали са полезни за Вас.
➡ Целите на уебсайта им и как те определят успеха.
➡ Кои инструменти и технологии за проследяване използват.
➡ Какви действия предприемат за преобразуване на посетителите на уебсайта в лийдове и продажби.
➡ Други стратегии за онлайн маркетинг, които тестват и използват, включително социални медии, pay per click, ремаркетинг, имейл маркетинг  и др.
➡ Важни препоръки, които можете да използвате, за да изпреварите конкурентите си в класирането за органично търсене.

По-добри данни ознавават по-добри резултати.

Не можете да спечелите играта, ако не знаете резултата! Изпратете ни Вашия уебсайт за анализ и ще ви кажем кой печели онлайн маркетинговата игра на Вашия пазар и как да ги победим.

Свържете се с нас днес … преди конкурентите Ви да са го направили!