Facebook реклама

Създаване и оптимизация на успешни реклами във Фейсбук за Вашия бизнес. Максимален ROI. 100% индивидуален подход към вашия проект. Международно признати специалисти.

SKU: 1704 Category:

Description

Най-добрата рекламна агенция за платена Facebook реклама

Най-добрата рекламна агенция за платена Facebook реклама

фейсбук реклама

Защо Facebook?

 • Почти 1 милиард и 900 милиона потребители по целия свят.
 • Над 70% от тях влизат ежедневно в своя профил, а средностатистическият Facebook потребител прекарва над 8 часа седмично в социалната мрежа.
 • Facebook е вторият по посещаемост сайт в света след Google.

Печелете клиенти, а не харесвания!

SEO Решения цели да помогне на рекламодателите да оптимизират ефективността на рекламните си послания, като гарантира привличане на реални и лоялни клиенти, а не лишени от полза харесвания (“likes”).

Никога не гледайте колко хора са харесали страницата Ви, а до колко хора са достигнали публикациите Ви, или всички харесали, коментирали, или споделили постовете на страницата Ви за една седмица) – това са истинските Ви потенциални клиенти или лоялни настоящи такива. Ако този показател е под 5% от общите лайкове, значи на практика НЯМАТЕ Facebook присъствие.

Нашият екип се стреми да овладее нелекия процес по превръщането на инвестициите в social маркетинг в дългосрочен стратегически актив на компанията.

Кои са предимствата на Facebook маркетинга?

Достъпност

Facebook позволява рекламата да бъде строго таргетирана (за разлика от почти всички рекламни канали) – по населено място, пол, възраст, интереси, хобита – което дава възможност за силно локално въздействие.

Цена

Рекламна кампания от всеки друг тип (телевизия, радио, принт, outdoor) би била В ПЪТИ по-скъпа от тази във Facebook.

Качество

Friends of Friends или Friends of Fans (Приятели на приятелите или Приятели на феновете): Колкото по-атрактивна, качествена и уникална като съдържание е Вашата страница, до толкова повече приятели на приятелите или феновете би достигнала тя (т.н. органичен “reach”, или органична видимост на публикациите в страницата).

Принципът „от уста на уста” (“word of mouth”) важи с пълна сила в тази социална мрежа. Facebook е интелигентно устроена платформа, чийто алгоритъм толерира и дава на показ най-коментираните, споделяните и харесваните материали.

В крайна сметка всички ние сме по-склонни да се доверяваме на препоръки от познати и приятели.

Популяризиране на бранда и ангажиране на феновете

Популяризиране на бранда и ангажиране на феновете

Без никакво съмнение, най-ценният ресурс, който социалните медии предоставят на бизнеса, е възможността за популяризиране на бранда и обвързването му с потребителите.

Спонсорирани (или подсилени) публикации, при които се заплаща директно към Facebook, многократно усилват ефекта на обхвата – т.нар. “reach”.

SEO Решения ще Ви помогне да използвате всички канали на платформата, за да успеете да популяризирате Вашия бранд с качествени рекламни послания и позитивен имидж. Да изградите взаимоотношения със съществуващите и потенциалните Ви клиенти и в крайна сметка да повишите продажбите и печалбите си.

Създаване и управляване на Facebook реклама

Това е комплексен процес, който следва да бъде поверен на професионалисти и да бъде съобразен с редица социални и технически фактори, за да постигне търсения ефект. SEO Решения предлага на рекламодателите механизиран и изпитан процес, който най-правилно да ръководи рекламната кампания във Facebook.

SEO Решения ще таргетира най-правилната аудитория

за Вашия продукт/услуга, така че неминуемо да се предизвика дискусия между потребителите. Позволете на екипа ни да разработи възможно най-подходящата за Вашия продукт или марка рекламна стратегия. Ние ще проучим кои рекламни заглавия, изображения, рубрики и описания ще бъдат най-подходящи и добре възприети от аудиторията Ви.

Нашият Creative отдел ще създаде рекламни послания, съобразени с Вашите цели, които да привлекат най-много клиенти към бранда Ви.

Управление на финанси и бюджет

Мъдрото ръководене на финансите е от ключово значение за успеха на рекламната стратегия. SEO Решения може да помогне с разплащателната структура на Facebook. Позволете ни да определим дневен бюджет, база за изпълнение на CPI и CPC*, както и най-изгодните цени, които Facebook предлага, за да оптимизираме цената на кампанията Ви. * Cost per impression и Cost per click (Цена за импресия и Цена за клик)

 Фен Страници

Именно Facebook страницата е жизнено необходимото ново лице на Вашия бранд – винаги динамично, актуално, отзивчиво. Начинът, по който общувате с Вашите фенове, е огледало на начина, по който бихте се отнасяли с тях като клиенти.

Процентът на активните фенове във Вашата страница определя крайния брой на аудиторията, която наистина може да Ви стане потребител чрез мрежата.

Целта на SEO Решения е да предложи пълно и качествено обгрижване на Вашата Facebook страница, чрез интересно и уникално съдържание, атрактивни брандирани (с Вашето лого и мото) постове и снимки, брандирани рубрики със съвети и класации и много други.

Facebook реклама с висока ефективност.

Достигнете най-голямата таргетирана аудитория в социалните медии.

Търсите да достигнете до широка онлайн аудитория?  Една рекламна кампания във Facebook може да бъде най-добрата SEO стратегия. Изграждаме рекламни кампании в най-голямата мрежа от социални медии в интернет. Нашите кампании включват насочване към конкретни демографски данни, които са в максимална степен съвместими с вашите цели. Ние насочваме към аудиториите с правилното маркетингово съобщение и поемаме пълен контрол върху кампанията, за да ви помогнем да извлечете максимума от рекламното вложение.

Позволете на нашия екип да се разгърне и да се възползвате от силата на рекламната платформа на Facebook.

Получете повече харесвания на споделяното съдържание.

Генерирайте положително отношение.

Купувачите са по-склонни да взаимодействат с Вашият бранд, ако видят положително изображение. Получавайки повече харесвания на страницата си и на съдържанието си, привличате потенциални купувачи. Ние създаваме кампании, които насърчават както ангажираността, така и съдържанието на харесванията, за да помогнем на вашия бранд да установи положителен имидж във Facebook.

Използвайте Facebook за ангажиране на аудиторията. Нека да изградим вашата рекламна кампания във Facebook и да се възползваме от експозицията.

on-page seo оптимизация off page seo сео анализ на проект

Изследване на аудиторията

Ние идентифицираме аудиториите във Facebook, които най-вероятно да проявят активен интерес към това, което предлагате.

Подобни аудитории

Ние се учим от вече съществуващата Ви клиентела за да изградим аудитории, които са невероятно сходни, но различни.

Планиране на съдържанието

Използваме непубликувани публикации на страници, за да доставяме ефективни съобщения в най-ефективното време на деня.

анализ на конккурентите

отзиви и ревю на продукт

повторна оценка

Проследяване на аудиторията

Ние ви помагаме да се научите от и да разберете аудиторията си, като проследяваме ангажираността им и я визуализираме.

Ремаркетинг

Не всеки лийд ще се конвертира. Ние помагаме да ви дадем втори шанс да се харесате на неконвертирани клиенти.

Текуща оптимизация

Продължаваме да наблюдаваме цялата Ви кампания, извършвайки проучвания и идентифицирайки нови аудитории

Разширете аудиторията си.

Ние създаваме Facebook кампании за генериране на лийд дженерейшън.

Независимо дали търсите хора, които да изтеглят приложение или да купуват продукт или услуга, Facebook предлага уникални възможности в рекламата, за да генерира потенциални клиенти за Вашия бизнес. Ние разработваме рекламни кампании, подсилени публикации, които предлагат търсено съдържание пред аудитория, която активно проявява интерес.

Освен това ние предизвикваме интереса на други потребители на Facebook да се интересуват от Вашите платени реклами, като ви предоставяме идеалната възможност да превърнете посетител в социалните медии в платежен клиент.

 

Увеличете ангажираността.Подобрете си продажбите от клиенти.

Докато генерирането на лийд дженерейшън е начин за подобряване на продажбите, Facebook също така предоставя на предприятията начини за подобряване на съществуващите ангажименти за увеличаване на продажбите. Ние изграждаме кампании с вашата съществуваща клиентска база, за да им помогнем да разберат какво повече можете да направите за тях  за да ги привлечете да разширят ангажимента си.

Как ще помогнем на Вашия facebook акаунт?

Как ще помогнем на Вашия facebook акаунт?

 •  Управление на разходите Ние управляваме вашите разходи с акцент върху възвръщаемостта на инвестициите
 • Изпълнение на pixel код.Потвърждаваме, че пикселът на Facebook е инсталиран и проследяван правилно
 • Разширяваме аудиториите ви .Ние Ви помагаме да достигате до още нови клиенти.
 • Изграждане на персонални аудитории .Качваме вашите списъци с клиенти, за да могат те да бъдат включени или изключени от кампаниите.
 • Настройки за ремаркетинг .Помагаме ви да достигнете отново до хората, които вече са посетили сайта Ви.
 • Отчитане.Следим, анализираме и отчитаме рекламните си профили.
 • Messenger БотСъздайте персонализиран чат за вашите клиенти в Messenger.
 • Настройки за динамичен ремаркетинг.Показвайте продуктови реклами на хора, които вече са видели продуктовите ви страници.
 • Цялостна поддръжка на страницата ви. Създаваме публикациите за вашата бизнес страница, съобразени с предварителен  медия план.

Привличайте повече хора към Вашите събития.

Нашите експерти могат да оптимизират вашата кампания за събития на живо.
Вероятно е идеалната публика за вашето събитие да има присъствие във Фейсбук. Като един от най-популярните канали за социални медии, Facebook предлага голяма стойност за организаторите на събития. Ние изграждаме кампании, за да се възползваме от тези уникални възможности за насочване към нови аудитории, които биха имали интерес. Нека нашите експерти за спонсорирана реклама, проектират рекламна кампания във социалната платформа, за да популяризират Вашето събитие Event и да подобрят вашите регистрации за събития.

Работим с организаторите на събития, за да подобрим ангажираността както за еднократни, така и за повтарящи се събития.

Title

Go to Top