Дентален маркетинг

Дентален маркетинг, специализиранa SEO оптимизация и SEO маркетинг за стоматологични услуги.

Онлайн рекламата за дентална медицина като Google PPC и фейсбук реклама помагат да достигнете до хората в момента, в който търсят Вашите стоматологични услуги.

Маркетингът в стоматологията за социалните мрежи е един от най-модерните начини за достигане до пациентите – facebook маркетинг и Google Ads реклами. Свържете се с нас за безплатен маркетингов анализ.

Description

Дентален маркетинг

Дентален маркетинг за успешен зъболекарски бизнес

Знаете ли, че маркетолозите, които приоритизират блоговете, са тринадесет пъти по-склонни да видят положителна възвръщаемост на инвестициите?

Или че 46% от милениалите  се доверяват първо на социалните медии, когато става дума за вземане на решения за покупка?
Към това добавете факта, че 87% от интернет потребителите имат смартфон и че до 2019 г. 80% от световния интернет трафик ще бъде видео.  Можете да видите защо дигиталният маркетинг е толкова изключително важен за Вашия бизнес днес.
Като доставчик на дентална помощ се нуждаете от постоянен поток от нови пациенти, за да останете на пазара и да се насладите на положителна възвращаемост на инвестициите. Това означава привличане на нови клиенти от всички демографски групи – включително бейби бумърите, поколение X и милениалите. И в области, където стоматологичните практики се конкурират ожесточено за тези пациенти, интернет маркетингът става още по-жизненоважен.

Как дигиталният маркетинг може да помогне на Вашия зъболекарски бизнес?

С бързото превръщане на поколението от милениалите в поколението, което ще взема всички здравни решения за семейството, интернет маркетингът е по-важен от всякога. Тези хора притежават смартфони и ги използват всеки ден като основен източник на взаимодействие със света. Това включва взаимодействие с доставчици на здравни услуги като техния основен зъболекар или ортодонт.
Дори при поколение X и поколението на бейби бумърите интернет маркетингът е обектива, чрез който тези хора виждат света.

Когато става въпрос за намиране на нов семеен зъболекар, намиране на уважаван ортодонт в района, търсене на прегледи за стоматологична помощ и насрочване на срещи, Интернет е ключовият инструмент, който се използва.
Поради това като практикуващ  дентална медицина трябва да разберете, че Интернет е това, което най-много ползват клиентите при търсене на дентални услуги.

Следователно, за да бъдете успешни, трябва да сте информирани и да надвишавате собствените си стратегии за дигитален маркетинг. Това ще Ви позволи да печелите и да се развивате успешно.
Независимо дали каните новите си пациенти да посетят Вашия зъболекарски кабинет като им давате отстъпка, или позволявате на съществуващите си пациенти да планират и разсрочват срещи директно на Вашия уебсайт или нещо друго, свързано с интернет, Дигитална маркетинг агенция  SEO Решения ще Ви помогне с цялата организация ако решите да станем Вашият доставчик на маркетинг услуги.
В Дигитална маркетинг агенция  SEO Решения предлагаме трайни промени в онлайн маркетинга, от които Вашата практика се нуждае, за да видите значително подобрена база на пациентите и възвръщаемост на инвестициите. За да постигнем това за нашите клиенти, ние предлагаме следните ключови услуги:

SEO: Оптимизация за търсачки за дентална медицина

SEO или оптимизация за търсачки е това, което доставчиците на дентална помощ като Вас използват за привличане на нови клиенти.
Когато някой нов потенциален клиент във Вашия район търси в Google търсачката зъболекари,най-напред ще кликне на първото предложение,което види.
Не искате ли това да бъде Вашата дентална клиника? Със SEO ние правим това да се случи.

PPC: Плащане на кликване(Pay-Per-Click)

Плащането на кликване е отличен начин за привличане на нови пациенти чрез търсачки като Google. С Google Adwords PPC рекламата Ви ще се показва на хора, които въвеждат ключови думи и фрази, които са специално избрани за Вашата индустрия и местоположение.
Има много предимства на този рекламен модел. А именно, ще бъдете таксувани за рекламите си само когато някой кликне върху една от тях, за да прояви интерес към Вашия бизнес. Освен това, Вие можете да зададете свой собствен максимален дневен бюджет.

Контент маркетинг за дентален бизнес

Маркетингът на съдържанието или контент маркетингът включва цялото съдържание на Вашия уебсайт и платформи за социални медии, както и маркетингови имейли, блог публикации, реклами и електронни книги за генериране на лийдове и инфографика. В него са включени и такива цифрови медии като снимки, видео и различни други медии.

Най-добрите подходи за контент маркетинг предвиждат нуждите на Вашата аудитория и по този начин привличат потенциални пациенти,като същевременно обучават и информират настоящите пациенти.

Важно е да успеете да повлияете на аудиторията си и да накарате клиентите да променят поведението си чрез ефективни маркетингови копия и цифрови носители.

В Дигитална маркетинг агенция SEO Решения постигаме това чрез обстойни изследвания, ефективно създаване на съдържание, което се вписва в това изследване и ефективно представяне на Вашата аудитория.

Маркетинг на социалните медии за зъболекари.

Като дентална практика, която иска да увеличи базата на пациентите си, трябва да бъдете там, където потенциалните пациенти се намират.

Това са платформи важни за всяка демографска група като: Facebook, Instagram и Twitter. Влиянието на социалните медийни платформи не трябва да се преувеличава.
Но просто да имате социални медии не е достатъчно – маркетинговите възможности са твърде големи, за да не се възползвате.

В допълнение към изграждането на Вашите профили и кампании в социалните медии, също така е важно да общувате редовно и ефективно с клиентите, отговаряйки на техните въпроси, когато влизат и актуализират новини и събития ежедневно. Предлагането на видео на живо чрез Facebook и Instagram например е чудесен начин да останете свързани. В Дигитална маркетинг агенция  SEO Решения ще Ви помогнем с всичко това и още повече, така че Вашето присъствие в социалните медии да бъде изцяло оптимизирано и да работи за Вас.

Оптимизация на конверсията на сайт за зъболекарски услуги

Оптимизацията на конверсията може да бъде описана като система, която се стреми да привлече повече посетители към уебсайтът Ви и от своя страна да бъде преобразувана в плащащи клиенти или пациенти.

По същество тук става въпрос за това, че уебсайтът Ви ще работи усилено за Вас и ще прави маркетинговите Ви начинания по-ефективни и онлайн.
В Дигитална маркетинг агенция  SEO Решения адаптираме ефективно тези стратегии, за да увеличим броя на хората, които посещават Вашият уебсайт и платформи за социални медии.

Това означава увеличени конверсии- повече пациенти, които се свързват с Вас за услуга и повече възвръщаемост на Вашите инвестиции.

Управление на репутацията на дентален бизнес

Всичко може да се случи с един бизнес. И въпреки че Интернет може да бъде полезна благословия за привличане на база пациенти и увеличаване на приходите, в някои случаи може да бъде и обезкуражаващ провал за репутацията на бизнеса.
Ако Вашата дентална практика получи неоправдани лоши отзиви или какъвто и да е друг удар за цялостната Ви репутация, можем да поемем отговорността за ситуацията и незабавно да подобрим репутацията Ви, използвайки преднамерени маркетингови стратегии.

Не сте сигурни какво търсите? Няма проблем – можем да помогнем!

Основната цел на Дигитална маркетинг агенция  SEO Решения е да предостави на нашите клиенти възможно най-добрите интернет маркетингови услуги.

Ние правим това чрез отлично обслужване на клиенти, качествени маркетингови стратегии с доказани резултати за подобряване на базата на пациентите и възможност за бързо и ефективно адаптиране към променящото се лице на интернет маркетинга. Нещата никога не остават същите, когато става въпрос за онлайн маркетинг, и можете да разчитате на нас да предвидим  тези промени, за да постигнем оптимални резултати за Вашия стоматологичен бизнес.

Независимо дали търсите подобрена оптимизация на търсачките, по-добри онлайн добавки, подобрен израз на Вашето присъствие в социалните медии или просто като цяло по-добра възвръщаемост на инвестициите, ние имаме това, от което се нуждаете.

Свържете се с нас, за да поискате ценообразуване и да постигнете по-добро разбиране на това, което точно търсите. По време на първоначалната Ви консултация това е напълно безрисково, което означава, че няма задължение за покупка.

Очакваме да работим с вас!

Title

Go to Top