Маркетинг в здравеопазването

Дигиталният маркетинг в здравеопазването предоставя количествена и качествена възвръщаемост на инвестициите.

Ще се убедите, че разходите Ви ще намаляват, а броя на потенциалните клиенти ще се увеличава. Само тези две предимства ще позволят на Вашата практика да разпределя средства за други области, които искате да подобрите и да предоставите по-добри услуги на Вашите пациенти.

Description

SEO Решения hide

Дигитален маркетинг в здравеопазването

Дигитален маркетинг в здравеопазването

Медицинската индустрия постоянно се променя, особено начинът, по който пациентите избират своите здравни заведения.

Какво означава това за Вас?

Това означава, че трябва да преосмислете начина, по който прилагате Вашата дигитална маркетингова стратегия за здравеопазване. Ето някои от стъпките ,с които ще Ви помогнем с предлаганите от нас SEО маркетинг и SEO оптимизация :

Растеж на социалните медии .

Ние предлагаме оптимални услуги за управление на социалните медии, включително управление на репутацията.

Нашата агенция за маркетинг в здравеопазването ще Ви помогне да привлечете повече пациенти. Нашите методи включват информативно съдържание, ежедневна ангажираност и взаимодействие между последователите.

Със социалните реклами можете да популяризирате безплатни консултации, отстъпки, портали и услуги, и същевременно да увеличавате Вашите клиенти и конверсии.

 SEM & Google Ads в маркетинг в здравеопазването

Платената Google Ads реклама в мрежата подчертават предимствата на практиката, услугите и офис информацията за пациенти, които търсят Вашите услуги в Google.

След като посетят Вашия сайт, ние ще ги пренасочваме към Вашата практика като ще използваме визуално приятни дигитални маркетингови реклами за здравеопазването.

Електронни бюлетини(Email Newsletters) в здравеопазването

Това е изключително популярна услуга сред нашите клиенти в здравеопазването. Можете лесно да информирате пациентите си чрез персонализиран фокус за най-новите събития във Вашия кабинет, наличните ваксинации, новите услуги или продукти, които предлагате, и пробивите в научните изследвания. Можете също да планирате напомняния за срещи за пациенти и други доставчици на здравни грижи, за да осигурите своевременно взаимодействие и положително изживяване в здравеопазването.

Контент маркетинг(маркетинг на съдържанието) в здравеопазването

Нашите дигитални контент маркетингови услуги в областта на здравеопазването ще Ви помогнат да произвеждате качествено съдържание, което информира пациентите за Вашите услуги, лекари, болести, лекарства и други, за да им помогне да се чувстват по-сигурни за здравето си и да демонстрира знанията, които практиката Ви притежава.

Дизайн на уеб сайтове в здравеопазването

Вашият уеб сайт често вероятно е първото ниво на взаимодействие, което имате с пациент. Изградете доверието си с изчистен и професионален дизайн, който предлага лесна навигация и прости начини за контакт. Колкото по-професионално изглежда Вашият сайт, толкова по-вероятно е хората да се доверят на Вашата практика със здравето си.

SEO за сайтове в здравеопазването

Класирайте се в горните класации на търсачките, когато пациентите търсят места за здравеопазване, лекари или практики за своите нужди. Бъдете първият бизнес, който ще ги успокои, когато най-много се нуждаят. Ще направим процеса прост от началото до края, като бъдете първите, на които ще попаднат в търсачките.

В крак с вечно променящата се здравна индустрия.

Здравеопазването може традиционно да е лична практика, но Вашият маркетинг в здравеопазването не трябва да бъде традиционен. Над 80% от потребителите, които търсят теми, свързани със здравеопазването, започват своето търсене онлайн или чрез социални медии. Ако не търсят здравни грижи онлайн, разчитат от уста на уста и препоръки от други, които могат да бъдат намерени в онлайн сайтове или подобрени чрез маркетинг в социалните медии.
Пациентите и потребителите предпочитат да имат по-голям контрол върху собственото си здраве, вместо да позволяват на здравните заведения да правят това вместо тях.

Бъдете по-активни и ангажирани, като покажете Вашите бизнес грижи с помощта на маркетингова агенция за здравеопазване като нас. Поддържайте жив диалог с пациенти в офиса и извън него.

Ползи и предимства на маркетинга в здравеопазването

Изборът да се включите в маркетинга на здравеопазването за Вашата практика, услуга или продукт е най-рентабилният начин да развиете своят медицински бранд. Ние ще Ви помогнем да се позиционирате като лидер в здравеопазването във Вашата общност, като установите и увеличите конкурентното си предимство пред други медицински представители чрез медицински маркетингови стратегии.

След прилагането на маркетинга за здравеопазване ще забележите следните резултати:

  • Подобрена удовлетвореност на пациентите Ви.
  • По-ниска цена на придобиване на пациент и по-ниски общи маркетингови разходи
  • По-голям обем на пациента.
  • Задържане на пациента.
  • По-квалифицирани лийдове(клиенти).

Кое прави нашите услуги за маркетинг за здравеопазването успешни и уникални?

Ние винаги сме актуални.

Пациентите, лекарите и клиентите искат най-новата технология, що се отнася до здравеопазването, така че защо да не очаквате същото от Вашата медицинска маркетингова агенция? Ние сме наясно с важността на технологиите и грижата за клиентите, така че ние сме в течение на всички най-нови тенденции и промени в здравеопазването, за да Ви предоставим най-добрите възможни маркетингови услуги.

Опит в медицинската индустрия.

Не бихте завели детето си на лекар, който никога досега не е работил с деца, така че не доверявайте бизнеса си на фирма, която никога не е имала клиент в здравната индустрия. Ние имаме, така че знаем какво очакват пациентите, лекарите и мениджърите и изпълняваме тези очаквания.

 Важните сте Вие.

Не всеки доставчик на здравно обслужване е един и същ и не всички търсят едни и същи пациенти. Някои от тях са доставчици на B2B здравни услуги, които търсят други бизнеси. Всеки бранд се нуждае от различна медицинска маркетингова стратегия, поради което ще разработим стратегия за дигитален маркетинг, специфична за бизнес целите на Вашата практика.

Фактори за успех в маркетинга на здравеопазването.

Има три стъпки в дигиталния маркетинг, които ще помогнат на кампаниите Ви винаги да протичат успешно.

  1.  Анализ и изследване на Вашите конкуренти. Трябва да знаете кого се опитвате да победите, преди да станете №1. Извършваме задълбочени изследвания на конкуренти, така че да знаем кого да таргетираме
  2. Комуникация. Ние ще поддържаме отворена линия за комуникация с Вас по всяко време. Можете също да планирате месечни или двуседмични обаждания, за да научите повече за напредъка на Вашата кампания.
  3. Непрекъсната оптимизация. Предпочитанията на потребителите и пациентите винаги се променят – както и дигиталният маркетинг. Ние постоянно коригираме Вашите кампании, за да сме в крак с цифровите и преференциалните актуализации.

Методи за успех в маркетинга на здравеопазването:

Стратегически план.

Първата стъпка, която ще предприемем е да определим коя е Вашата целева аудитория и целите, които искате да постигнете с нашите услуги. С тази информация и няколко други подробности ние ще изработим персонализиран дигитален маркетинг план и ще ви покажем пътя на успеха, който Вашият бизнес ще поеме.

 Реклами, съдържание и оферти.

Ние привличаме пациентите, като използваме цифрови носители, като социални реклами, реклами в мрежата за търсене и блогове, които са в съответствие с Вашата аудитория и целите на Вашия бранд.

Ежедневен мониторинг

Маркетингът на Вашата практика изисква постоянно внимание. Наш специалист ще извършва ежедневен мониторинг на акаунтите Ви и ще управлява репутацията на всички платформи.

Ангажиране.

Комуникацията с пациенти, доставчици и клиенти е ключова. Взаимодействието с хора онлайн е също толкова важно, колкото и във Вашия офис. Засилената ангажираност с пациенти и лекари ще увеличи растежа на Вашата здравна мрежа.

Оптимизация.

Оптимизирането на дигиталния маркетинг ще Ви помогне да генерирате приходи, което от своя страна ще доведе до възможно най-ниската цена на конверсия.

Медицински маркетинг в дигиталната ера.

Всички наши услуги за дигитален маркетинг имат стратегия, ориентирана към пациента, с цел да помогне на Вашия бизнес да успее. Независимо дали практиката Ви има едно местоположение или много повече, ние сме специализирани в подпомагането на болници, специализирани клиники, заведения за спешна помощ, детски заведения и други чрез различните ни услуги за дигитален маркетинг в здравеопазването.

Title

Go to Top