Description

маркетинг за болници

Маркетинг за болници. Как можем да ви помогнем да увеличите максимално привличането на пациенти?

Днес повече от всякога пациентите, които търсят грижи и лечение в болниците, използват интернет, за да проведат своите изследвания, свързани със здравето. Пътят на всеки пациент към лечението вече е онлайн, което означава, че и Вашият маркетингов център трябва да е онлайн.
Цялата Ви свързана със здравето информация, лечения, услуги трябва да е достъпна на уебсайта Ви, както и социалните медийни платформи и други често търсени места. Информацията трябва да е в лесен за навигация формат с ключови думи и ключови фрази, за да привлечете Вашата целева аудитория.

За да бъдат в крак с цифровите времена, болниците трябва да помислят какво могат да предложат цифрово и да продължат да се адаптират към развиващите се маркетингови тенденции онлайн.
В центъра на нашите предложения е възможността да осигурим на болниците това, което им е необходимо, за да продължат напред: пациенти. Това включва много упорит труд.

Не само ще трябва да използвате традиционните маркетингови методи,които са внимателно наблюдение на Вашите текущи демографски пациенти и оптимизиране на рекламните си стратегии за насочване към конкретни групи, но ще трябва да се адаптирате и към променящите се цифрови времена. Екипите за маркетинг на болниците ще имат проблеми със самостоятелното управление на тези изисквания.

В Дигитална маркетинг агенция  SEO Решения предлагаме следните ключови услуги, които ще увеличат максимално привличането на пациенти във Вашата болница:

SEO: Оптимизация за търсачки за болници

Знаете ли, че 49% от пациентите започват онлайн търсенето си с термини за заболявания или състояния? Съдържанието Ви трябва да отразява ключовите думи и фрази, които потенциалните пациенти търсят, когато търсят в търсачки като Google.
В Дигитална маркетинг агенция  SEO Решения ще оптимизираме Вашето съдържание така, че да таргетираме желаната от Вас аудитория.

По този начин потенциалните пациенти ще бъдат насочени директно към уебсайта на Вашата болница или социалните медийни платформи, за да се оптимизира конверсията.

Контент маркетинг за болнични услуги

Контент маркетингът(Маркетинг на съдържанието) включва всичко, което обхваща Вашият уебсайт и онлайн присъствие. Това означава информация за платформата за социални медии, уеб страници навсякъде в уебсайта Ви, маркетингови имейли, електронни книги за генериране на лийдове, инфографика, публикации в блогове и статии.

Маркетингът на съдържанието включва дори видео, снимки и други цифрови медии.
Разбира се, ще трябва да започнем Вашата маркетингова кампания за съдържание с основите елементи: съдържание на уебсайтове, метаданни за търсачките, маркетингови имейли, съдържание на социални медии и др. Когато става въпрос за статии, публикации в блогове, туитове и други актуализации на социалните медии, за разлика от други индустрии, имате нетърпелива аудитория, която чака информация. Ние ще Ви помогнем като Ви предоставим разнообразие от нови идеи за съдържание.
Сред изобилието от информация, която потенциалните клиенти търсят, можем да създадем съдържание, което е брандирано за Вашата конкретна болница, както и съдържание, което е фокусирано върху състояния или заболявания, симптоми, лечения или процедури. Цялото това съдържание ще възбуди интереса на Вашата аудитория и ще ги накара да изберат Вашата болница спрямо конкуренцията.

Подобряване на социалните медии във Вашата болница

Следване, лайкове,тагване, коментиране, линкване –  социалните медии са променили дълбоко лицето на маркетинга. 41% от потребителите твърдят, че това, което виждат в социалните медии, вероятно ще се отрази върху избора им на лечебен център или болница.
Всичко това означава, че за начало трябва не само да присъствате в социалните медии, но трябва да се актуализирате постоянно.  Маркетинг екипът във Вашата болница няма да може да се справи с тази постоянна нужда от актуализации и комуникация с настоящи и потенциални пациенти, както и с близки, които искат точна информация в момента.

Оптимизация на конверсията.

Оптимизацията на конверсията кара посетителите Ви да посещават Вашият уебсайт и ги превръща в пациенти за Вашата болница. Можем да накараме уебсайта Ви да работи повече за Вас, като използваме различни маркетингови стратегии, за да насочим пациентите към Вашия сайт.
Също така е важно да се задържат посетителите там и ние използваме подобни стратегии за това. Успехът се състои  в последователни стратегии, които привличат и ангажират посетителите с полезна информация, лесна за използване навигация и печеливш бранд.

Управление на репутация на болница

Що се отнася до привличането на пациенти, както и на лекари и потенциални партньорски организации, репутацията на Вашата болница е абсолютно важна. Днешната среда в здравеопазването е изключително конкурентна и дори няколко отрицателни отзива или най-малката критика могат да бъдат проблематични.
В Дигитална маркетинг агенция  SEO решения ще оценим текущия Ви имидж и ще дадем на Вашата болница нов имидж, като използваме рекламни и маркетингови инициативи, за да дадем последователно положително послание за Вашия бранд. Това включва всички изброени по-горе маркетингови стратегии, използвани едновременно.

Как можем да ви помогнем ?

В Дигитална маркетинг агенция  SEO Решения, иновативният ни подход към дигиталния маркетинг, многостранните стратегии и отдадеността ни към върхови постижения ще помогнат на Вашата болница да бъде номер едно в резултатите от търсачките и да види забележими резултати, които можете да видите при придобиването на нови пациенти.
Ако се интересувате от  това да видите реални резултати за Вашата болница, моля, свържете се с нас при първа възможност.
За да разберете по-добре настоящата си стратегия за дигитален маркетинг и предизвикателствата, с които се сблъсквате, можем да говорим с Вас на една безплатна консултация.

Ще анализираме текущото Ви класиране и социален авторитет и ще Ви дадем предложения как можете да постигнете маркетинговите и бизнес целите си с нашите услуги.

За да започнете, обадете ни се днес или попълнете този формуляр. Един от нашите експерти ще се свърже с Вас скоро, за да организира среща.