Description

Същност на пластична и естетична хирургия

Пластичната и естетична хирургия са медицински услуги, с предмет на дейност – разкрасяване – корекции на естетични несъвършенства при пациенти в състояние на клинично здраве, без здравен проблем в областта на извършваната промяна.

Понятието „естетика” е от гръцки език и означава „изкуство за създаване на красота”, а понятието „козметика” е от латински език и означава „средствата за постигането на красотата”.

Обекти на пластична и козметично /естетичната/ хирургия са клинично здрави пациенти, които желаят корекция на нормални за здравето външни форми, обеми, ъгли и пропорции на части от лицето, тялото, структурата и формата на подкожните тъкани, както и качеството на кожната покривка.

Пластичната и естетична хирургия обхваща медицински познания, техники и преценки, необходими за прецизна диагностика и корекция на нарушенията в естетиката на лицето, тялото, крайниците и кожата на клинично здрави пациенти.

Изискват се задълбочени познания за естетиката и красотата на базата на топографската анатомия и физиологията на човешкото тяло. Основните изисквания за красотата и естетиката са описани в историята на изобразителните изкуства.

За постигането на тези цели се използват тясно специализирани хирургични, дерматологични и общомедицински принципи, методи и средства. Пластичната и козметична хирургия са с интердисциплинарен характер и включват инвазивни, микроинвазивни и неинвазивни медицински намеси.

Същите се прилагат единствено за разкрасяване на пациенти, като се цели придаване на по-естетични пропорции, форми и външен вид на кожата, лицето, тялото и крайниците, както и подмладяване с минимални външни белези.

Дигитален SEO маркетинг за пластична хирургия и естетична хирургия

72% от интернет потребителите съобщават, че са търсили в Интернет информация за здравето през последната година. 41% от потребителите казват, че съдържанието в социалните медии вероятно ще се отрази на избора им на център за лечение. Писането или четенето на коментари и рецензии в социалните медии ще повлияе на 67% от потребителското поведение.

Какъв е уебсайтът на Вашата практика – използвате ли SEO и PPC, за да привличате повече трафик към страницата си? Колко бързо отговаряте на въпроси от потенциални пациенти? Как реагирате, когато получите отрицателен отзив?

Поддръжка на блоговете и споделяне на информация за оптимизация на конверсиите?

Защо Вашата хирургическа практика се нуждае от дигитален маркетинг за пластична и естетична хирургия?

Ако не се възползвате от най-новите и най-модерни тенденции в дигиталния маркетинг, Вие пропускате огромна част от пазара. Но ако сте започнали практиката си преди 2005 г., все още може да не сте напълно наясно колко много лийд дженерейшънът се е преместил в дигиталния свят.
Всъщност днес само малка част от пластичните хирурзи разчитат на традиционните средства за търговия, за да привличат нови пациенти. Къде отива техният маркетингов бюджет? Той е разпределен основно за дигитални стратегии.

Днес целият маркетинг е дигитален … защото дигиталният маркетинг работи в полза на всеки бизнес.

В Дигитална маркетинг агенция SEO Решения можем да Ви помогнем да конвертирате и оптимизирате практиката си на успешна пластична хирургия така ,че да бъдете в крак с всички дигитални тенденции.

С нашия опит и познания ще насочим трафика към Вашия уебсайт, ще конвертираме посетители и последователи в социалните медии в пациенти и ще Ви дадем видима възвръщаемост на Вашите маркетингови инвестиции.

С помощта на дигитален маркетинг можете значително да подобрите бизнеса на Вашата медицинска разкрасителна практика.

Като пластичен хирург Вие трябва да знаете,че лийд дженерейшъна и оптимизация на конверсията са от изключителна важност. Имате нужда от постоянен поток от пациенти, които влизат, за да продължите да печелите.

За да привлечете клиенти в глобалното пространство на интернета, се нуждаете от концентрирани стратегии с доказани резултати.
Като начало, дигиталният маркетинг – като всеки маркетинг – предполага да познавате аудиторията си. От кой тип пациенти искате повече? Къде виждате най-големия си ръст в приходите? Всички тези фактори и повече влияят дали маркетинговите Ви усилия ще бъдат плодовити или напразни.
Освен това трябва да знаете какви са предпочитанията на Вашата аудитория. С други думи, какви атрибути на пластичната хирургична практика са най-важни за тях, когато търсят онлайн?

Например, знаете ли, че 35,6% от пациентите с пластична хирургия казват, че най-важният атрибут при хирурга е опитът на хирурга? А 12,9% от пациентите определят цената на една процедура като най-важният атрибут?
Всичко това е информацията, която получаваме като интернет маркетинг. И с тази информация ние интегрираме следните услуги за дигитален маркетинг, за да оптимизираме възвръщаемостта на Вашата инвестиция:

SEO: Оптимизация за търсачки за пластична и естетична хирургия.

Голяма част от SEO е да знаем какво търсят Вашите потенциални клиенти – ние наричаме тези думи за избор на търсене ключови и ги използваме за оптимизиране на съдържанието Ви. Със стратегически поставени ключови думи във Вашето съдържание, ще задвижваме посетителите на уебсайта Ви и от там ще работим за превръщането им в плащащи клиенти.

PPC: Pay-Per-Click( Плащане на кликване) за пластична и естетична хирургични услуги.

Плащането на кликване се отнася най-вече до това как използваме Google Adwords – достъпна и високоефективна рекламна стратегия. С PPC на Google Adwords, конкретни ключови думи и фрази, свързани с Вашата индустрия, ще засилят рекламите на Вашата хирургична практика, за да се появят в търсенията на хората. Вие плащате за тази услуга само когато някой прояви интерес към Вашата практика и кликне върху Вашата реклама.

Контент маркетинг (маркетинг на съдържанието ) за клиники за пластична и естетична хирургия.

Съдържанието е всичко, изобразено във Вашето онлайн присъствие: съдържание на Вашия уебсайт, публикации в блогове, споделени статии, имейли, електронни книги и електронни ръководства, видеоклипове, изображения, публикации в социалните медии и други. 61% от най-успешните търговци имат документирана стратегия за тяхното съдържание. Сравнете това с най-малко успешните търговци на съдържание – само 2% от тях имат документирана стратегия. Ще Ви помогнем да създадете перфектната стратегия за индустрията за пластична хирургия и Вашия бизнес, така че да оптимизирате съдържанието си и да насочите трафика към Вашия сайт.

Маркетинг на социалните медии.

Както бе посочено в началото на тази страница, социалните медии са това, което мотивира голяма част от интернет потребителите, които търсят пластична хирургия. Това означава, че не само трябва да присъствате в платформи за социални медии като Twitter, Facebook и Instagram, но трябва да сте активни там – да отговаряте своевременно на въпроси на пациентите, редовно да публикувате статии и публикации в блогове и да използвате Вашите акаунти, за да осъществите трайни връзки със своите последователи.Ние можем да Ви помогнем,като го правим вместо Вас.

Оптимизация на конверсията.

Основната цел на дигиталния маркетинг е да накара интернет потребителите да Ви намерят онлайн. Първо, разбира се, имате нужда те да посетят Вашия уебсайт. После, искате те да се обадят за консултация или да посетят Вашия офис лично и накрая да станат Ваши пациенти. Това е оптимизация на конверсията. Фокусът е върху привличането на посетители към Вашия сайт и в крайна сметка да ги превърне в клиенти, които плащат.

Управление на репутацията.

Нито една хирургическа практика не е минала без отрицателни коментари. В крайна сметка няколко коментара няма да повлияят на бизнеса Ви, но ако са твърде много  може да видите спад в пациентите и продажбите. Нашите услуги за дигитален маркетинг ще Ви помогнат да бъдете добре запознати с Вашата онлайн репутация и да коригирате всички отрицателни недостатъци, които биха могли да навредят на бизнеса Ви.

Как нашите услуги могат да Ви помогнат?

За безплатна оценка на текущите маркетингови стратегии на Вашата практика и нашите предложения за това с какво можем да помогнем, моля, свържете се с нас. Бихме искали да разберем по-добре с какви предизвикателства се сблъсквате и в кои области търсите подобрение.
Това е безрискова първоначална консултация, при която нямате задължение да купувате.
За да започнете, попълнете тази проста форма и един от нашите експерти ще се свърже с Вас скоро. Очакваме да работим с вас!