Реклама в Youtube

YouTube платформата на Google се превърна в най-голямата онлайн видео платформа за генерирано от потребители съдържание.

YouTube рекламата предоставя уникална възможност по отношение на маркетинга и рекламата по иновативни и ефективни начини.

Ние създаваме персонализирани маркетингови и рекламни кампании, за да помогнем на Вашия бранд да се възползва от нарастващата аудитория, открита в платформата.

Реклама в YouTube от сертифицирани специалисти от SEO Решения. Ние ще помогнем на бизнеса Ви с обхват, ефективност и въздействие за нови клиенти.

 

Description

гласово търсене youtube

SEO Решения Най-добрата агенция за успешна YouTube реклама

Получавайте подходящи лийдове чрез реклами в YouTube. Конвертирайте с по-висока скорост с правилната стратегия на YouTube.YouTube достига 30 милиона потребители на ден. Увеличете максимално вашите продажби с правилния план.

SEO Решения идентифицира нови възможности за включване на реклами в популярни видеоклипове в множество формати, като същевременно се обръща към популярните канали, за да получи по-брандово изживяване в самото видео съдържание.

Получавайте подходящи лийдове чрез реклами в YouTube.

Конвертирайте с по-висока скорост с правилната стратегия на YouTube.

Реклама в YouTube – видео, банер или текстова реклама

Рекламата в YouTube осигурява големи възможности за текстови реклами, банер реклами и видео реклами в най-голямата и най-посещавана интернет видео платформа в света.
Вие избирате вида на рекламата, и на база реални кликвания върху вашата текстова и банер реклама или при отчетено гледане на вашата видео реклама ще се показва в търсенията.
Оптимизация за гласово търсене в youtube

Гъвкава реклама

Персонализиран рекламен календар.

Изградете своята аудитория чрез органичен растеж чрез създаване на уникално съдържание, което изразява положителното влияние на вашия бранд.

Работим с видео продуценти, за да създадем рентабилни видеоклипове с положително послание.

Видеоклиповете ще бъдат естествено изложени на вашата аудитория, която след това ще се ангажира със съдържанието.

Постигнете стабилен растеж чрез персонализирана видео рекламна кампания в YouTube.

YouTube има една от най-големите онлайн аудитории. Уверете се, че вашият бранд е този, с когото се свързват.

Откритие

Ние работим за изграждането на органичен растеж чрез редовно съдържание, публикувано на Вашия канал.

Изследване на аудиторията

Създаването на ангажираност с вашите потребители гарантира, че вашата аудитория остава свързана с вашия бранд с положително подсилване.

Изследване на канали

Платените възможности се оценяват и преследват под формата на реклами преди пускане(pre-roll) или след показване( post-roll )и приоритетни разположения в съответните видеоклипове.

youtube Оптимизация на реклами SEO решения

Вашето видео рекламно съобщение е курирано въз основа на аудиторията, към която се насочвате, за да осигурите най-добрия възможен шанс за генериране на потенциални клиенти и конвертиране.

Ние се свързваме с ключовите инфлуенсъри на платформата, за да похвалим Вашият бранд и да работим с вас върху уникално и ангажиращо съдържание.

Докладване

Персонализираният Ви отчет показва къде трябва да сте в YouTube и напредъка ви към крайната цел.

Създаване на трафик и лийд дженерейшън / последователи в YouTube. Увеличете трафика и лийдовете си с до 350% и повече.

Всяко съобщение, което разпространявате в YouTube, е прецизно изработено, за да се хареса на целевата аудитория въз основа на демографските данни, къде съобщението създава комуникация и каква е целта Ви с тази аудитория. Ние създаваме персонализирано съдържание, за да се харесаме на най-важните за вашия бизнес аудитории.

Ние също проследяваме отделни съобщения и кампании, за да разберем какво работи в момента и кои съобщения трябва да бъдат допълнително усъвършенствани, за да достигнат до най-голямата аудитория с най-висок процент на конверсия.

Достигнете правилната потребителска сегментация на аудиторията.

Екипът ни е добре запознат с платената реклама в платформата на YouTube, независимо дали става дума за реклами, показвани директно в други видеоклипове, позиционирани като подходящо съдържание или спонсориране на оригинално съдържание, създадено от канали, които имат пряка връзка с аудиториите, към които бизнеса ви се е насочил.

YouTube Infuencer  Конвертирайте чрез влиятелни инфлуенсъри.

YouTube Infuencer  Конвертирайте чрез влиятелни инфлуенсъри.YouTube инфлуенсърите са голяма част от дългосрочния растеж на платформата YouTube. Ние се насочваме към ключовите инфлуенсъри, които най-вероятно имат връзка с вашата аудитория, и им помагаме да създават ангажиращо съдържание, което ще се отрази положително на Вашия бранд.

Ние помагаме да спонсорираме видеоклипове, изпращаме мостри и дори помагаме за финансиране на проекти, които поставят Вашият бранд на първо място.

Сътрудничеството и спонсорираното съдържание от влиятелни канали са доказани методи за не само повишаване на разпознаваемостта на бранда с основната ви аудитория, но и за увеличаване на вашите продажби и конверсии.

Title

Go to Top